Loading...
Bibliografi2020-02-09T18:27:36+00:00

Bibliografi

Mit navn er Winnie Andrews. Jeg er 32 år, bor sammen med min mand John og hans søn Julian og er også bonusmor til hans datter som bor i Sverige.

Jeg tog beslutningen om at starte som privat børnepasser, for snart 6 år siden. Han og jeg arbejdede og boede på daværende tidspunkt på Grønland. Vi tog beslutningen baseret på den glæde jeg oplevede ved mit job på et børnehjem i Nuuk samt mine tidligere erfaringer med pasning af børn, deriblandt også egne bonusbørn, hhv. dreng og pige (tvillinger) på nu 13 år.

Jeg har altid interesseret mig for adfærdspsykologi og hvorfor folk gør som de gør. Da min mor (kommunal dagplejer) kom på DUÅ forløbet i 2014 fulgte jeg derfor tæt med fra sidelinjen. Jeg vidste straks at disse teknikker ville jeg bruge i min dagligdag med børn og brugte det også ofte til at løse konflikter hos de omsorgssvigtede på børnehjemmet.
I 2013 tog jeg uddannelsen til ernærings og livsstilsvejleder, dengang havde jeg ikke mange tanker om at være privat børnepasser, men efterhånden som 2013 blev til 14 og 15, begyndte brikkerne pludselig at falde på plads. Al den viden jeg havde samlet sammen kunne passe perfekt ind i jobbet som privat børnepasser. Jeg ville få mulighed for at kombinere min viden om den sunde kost, det gode miljø og de geniale adfærdsteknikker indsætte dem i mit daglige job med børn, som giver mig så meget glæde.

Så siden 2014 har jeg derfor bevidst specialiseret mig inden for feltet: Fysisk, psykisk og miljømæssig sundhed for babyer, børn og gravide.

På baggrund af ovenstående vil jeg derfor, i min private pasningsordning, have fokus på både barnets psyke, fysik samt indre og ydre miljø.

Hvordan nedsættes mængden af daglige kemikalier og hormonforstyrrende stoffer vores børn udsættes for? Hvordan skabes et psykisk og fysisk ligevægtigt barn, der kan være i sig selv og samtidig kunne rumme andre? Hvordan styrker vi barnets immunforsvar og ligger grobund for gode livsstilsvaner i fremtiden? Og sidst men ikke mindst, hvordan skaber vi et barn der en dag selv vil være en god forældre, og skabe skønne børn?

Alt dette, er hvad der driver mig og derfor jeg brænder for at passe dit barn.

Du er altid velkommen til at komme forbi til en uforpligtende rundvisning eller skrive dig på venteliste ved at downloade venteliste blanketten, under fanen “Pladser og Kontakt” og sende den til min mail.

kurser og uddannelser:

2012 – Anatomi, fysiologi og sygdomslære
2013 – Ernæringsterapeut og livsstilsvejleder
2014 – Sundhedspsykologi
2016 – Førstehjælp for voksne med ansvar for børn
2018 – Neuropædagogik som redskab i pædagogisk arbejde
2019 – Den styrkede pædagogiske læreplan
2019 – Førstehjælp for voksne med ansvar for børn
2019 – Børns sproglige udvikling

test-1